kontorfelleskap med naboer i arbeidstiden

Nærkontoret.no

Kontoret i nærheten av hjemmet

Arbeid i gangavstand fra hjemmet, og bli kjent med nabolaget. Mange hjem egner seg dårlig for hjemmekontor. De fleste trenger også et skille mellom jobb og fritid. Hjemmekontoret kan få mange til å oppleve at arbeidsdagen aldri tar slutt. Det er viktig med fysiske skiller mellom arbeid og fritid. Nærkontoret.no er lokalisert i Nærheten lokalet og ledige kontorlokaler i nabolaget.

Kontorfellesskap med naboer

I arbeidstid er storstuen i Nærheten mest et kontor for nabolaget, men også en møteplass for nærmiljøet i arbeidstiden selv om det da er organiser for kontor deling med naboer. De fleste på hjemmekontor savner det uformelle møtet med en kollega ved kaffemaskinen. På Nærkontoret.no er det normalt med uformelle møter med noen fra nabolaget. Det bidrar til å redusere ensomheten i nabolaget.

Nærheten lokalet - den tredje plassen mellom hjemmet og jobben.

Nærkontoret.no er kontoret nærmest hjemmekontoret i Nærheten lokalet som er det tredje stedet mellom - hjemmet og kontoret  –  hjemmet og bygulv - hjemmet og det offentlige rom - hjemmet og det tradisjonelle bygulvet. Nærheten lokalet er storstuen i nærheten som reduserer transportbehov og nabolag blir mer trygge i arbeidstiden og på fritiden. 

Gjenbruk av nabolagets ledige lokaler i arbeidstiden

Nærkontoret.no kan gjenbruke ledige kontorlokaler i nabolag med PropTech. Nærkontoret.no kan også gjenbruke lokale i egnede restauranter og andre lokaler som bare brukes på kveldstid og i fritid i nabolaget.

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.