for nærvær med naboer, hovedsakelig på fritiden.

Nærværet.no

Nærvær innendørs, i Nærheten lokalet eller i et annet lokale i nærheten

Nærværet er din møteplass hovedsakelig på kveldstid og på fritiden sammen med nabolaget, men det er også tilgjengelig i arbeidstiden i Nærheten. Det er også delelokalet til foreninger og lag i nabolaget. Nabolaget får bedre tilbud når det deler, og de reduserer sitt transportbehov med flere tilbud i nabolaget. Medlemmer har mobilnøkkel og kan reservere rom i Nærheten.

Ekstra rommene til din leilighet er i Nærheten

Det er enkelt og naturlig å invitere venner og kjente til selskapslokalet med storkjøkken og annet som du ikke har plass til i ditt hjem. Her kan du invitere mage til bursdagsselskap. Her kan du inviter vinklubben, og her kan du samle flere venner enn hjemme.  

I vårt klima, dyrkes godt naboskap og vennskap best innendørs

Naboer med felles interesser og lidenskap kan dyrke den i Nærheten. Fotballsupporterne i nærheten ser favorittlaget spille kamp. Se på vinteridrett med naboer. Bridgeklubben sitt møtested i nærheten. Godt naboskap og vennskap dyrkes best Innendørs, i vårt klima.

Gjenbruk av lokaler som nabolaget kan bruke til nærvær på fritiden

Nærheten lokalet er organisert for Nærkontoret.no i arbeidstiden. Utenfor arbeidstiden organiseres Nærheten lokalet for nærvær med naboer og markedsføres som Nærværet.no

Når vi gjenbruker Nærheten lokalet fra behov i arbeidstiden, til behovene i nabolaget på fritiden og i høytiden, kan vi også gjenbruke andre lokaler i nabolaget til Nærværet.no  

Trygge nabolag på dagtid og kveldstid

Nærheten gir mer aktive førsteetasjer, enn næringsarealer som er stengt om kvelden. Tilstedeværelse av mennesker gir trygghet. Mennesker søker steder med mennesker.

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.