BOLIGER MED GODE NABOLAG TIL MARKEDET

Utbygger?

Vi leverer en struktur

naboer bygger kultur

Vi er leverandør av bokvalitet i Nærheten av boliger, i samarbeid med boligutviklere.

Vi drifter nabolagets delelokaler i samarbeid med borettslag, sameier og nabolaget.

Bedre bærekraft også økonomisk bærekraft med helhetlig løsninger

Derfor bør Nærheten med i planprosessen. Det gir best merverdi av leiligheter med Nærheten.

Da får vi et bedre prosjekt å drifte og boligutviklere får mer attraktive leiligheter å selge.

Lev og del i Nærheten - delelokaler for nabolaget og deres besøkende

Reduser risiko med Nærheten

Reproduksjon av boliger som solgte i går er blitt høyrisiko. Endrede behov, endrer ikke etterspørselen etter annet enn det som er på markedet. Når boliger som solgte i går ikke selger, er det flere som endre det de tilbys til markedet. Risikoen ved reproduksjon, øker for hver ny løsning på markedet. Vi tilbyr Medvirkning som markedstilpasning og risikoavlastning.

Nærheten LAB som pop-up

Er midlertidighet i eksisterende bygg, Pup-up i et område hvor det planlegges å etablere Nærheten. Nærheten LAB  brukes som en arena for medvirkning av byrom og byliv før det tegnes noen bygninger. Det er en arena for presalg og markedstilpassing av boligprosjekter.

Merverdi med Nærheten

Boligutviklere kan levere sosial bærekraft til markedet med Nærheten lokalet og det store delelokalet for hele nabolaget. Allerede før regulering av boligprosjekter har Nærheten en merverdi for en utbygger. Nærheten gir også en merverdi til nabolaget, som kompenserer for det nabolaget føler de mister av kvaliteter. Det gir også enklere planprosesser og raskere gjennomføringstid ved medvirkning og markedstilpasning av Byliv før Byrom før Bygninger.

Aktiv førsteetasje i boligområder

Nærheten lokalet skaper den aktive og trygghetsskapende førsteetasjen. Sammen kan vi skape den aktive førsteetasjen som realiserer funn & verdier fra forskning på det gode liv og sosial bærekraft. Beliggenheten til et Nærheten lokale kan være i førsteetasjen av et boligbygg, men også i et næringsbygg i boligområder. Nærheten er en løsning som gir mer aktive førsteetasjer for boligformål, enn næringsarealer og bygulv som er stengt om kvelden.

Leiligheter & Nærheten = Eie & leie boligmodellen

Ekstra rommet til leiligheter, leies i Nærheten lokalet. Det ligger mellom det tradisjonelle bygulvet og hjemmet. Varierende boligbehov leies i nærheten av leiligheten. Det ekstra soverommet og selskapslokalet med mer, leies i Nærheten lokalet.

One stop shop

Nærheten AS skal organiseres for utvikling og drift av Nærheten lokaler, og tilby komplette løsninger både for eksisterende og nye boligprosjekter. Det samme arealet selges av tre konsepter. Nærheten gir lavere investering pr formål og høyere omsetning pr kvadratmeter. Vi får også fleksible næringsarealer, som er verdiskapende og bærekraftig.

Vår forretningsmodell er å skape merverdi til leiligheter  

For å oppnå best resultat bør samarbeidet mellom boligutviklere og Nærheten AS etableres tidlig i et prosjekt. Boligutviklere selger leiligheter med ekstra rommene i Nærheten. Vi drifter ekstra rommene til leiligheter som deles med nabolaget i Nærheten. Det sparer klimaet og kapital med multifunksjonelle lokaler og aktivisering av lokaler som delers med PropTech

Lev og del i Nærheten

Ved å klikke på "Godta alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.